Magunkról

Rendezvényszervezés cégeknek és magánszemélyeknek

csilla-269x225

A Gold Lemon rendezvény és műsorszervező iroda története egészen 1991-ig nyúlik vissza, ugyanis a cég ügyvezetője, Farkas Csilla, ekkor alapította meg első vállalkozását, mely akkoriban még csak kizárólag műsorszervezéssel foglalkozott.

Az évek múlásával azonban, igazodván a fogyasztói és piaci igényekhez, a cég profilja jelentősen kibővült és szolgáltatásai között ma már a rendezvényszervezés mellett, az olyan vállalati promóció támogatását célzó szolgáltatások is megtalálhatóak, mint mondjuk a komplett reklámkampány szervezés és menedzsment.

A rendezvényszervezés során elért sikereinket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos rendszeres ügyféllel büszkélkedhetünk, akik között egyaránt megtalálhatóak fővárosi és vidéki, mint ahogy kis és nemzetközi vállalatok is.

2010-ben a Gold Lemon szolgáltatásai közé bekerült a különböző animációs programok szervezése, profi animátorok közvetítése rendezvényekre, illetve 2012-től már online marketinggel is foglalkozik a cég. 
https://yea..gra-100mg/

Egy cég életében a vállalati promóció elengedhetetlen, azonban a reklámkampány szervezés és ennek hatékony menedzselése, lebonyolítása megfelelő kapcsolatokat és tapasztalatot igényel. Ha Ön ezekkel nem rendelkezik, akkor bízza csak nyugodtan ránk.

A rendezvényszervezés legyen szó egy céges eseményről, vagy egy magánjellegű partyról, szintén megfelelő tapasztalatokat és még több időt igényel. Ha Önnek erre nincs megfelelő kapacitása, akkor a Gold Lemon műsorszervező iroda leveszi válláról a rendezvényszervezés terhét.

Egyszóval bármilyen reklámkampány, online kampány , műsor-vagy rendezvényszervezés  ügyében keressen minket és bízza ezen terheket munkatársaink tapasztalataira!