(Magyar) Rendezvény kiegészítő szolgáltatások

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Cégünk segít, hogy az Ön rendezvénye legyen a legszínvonalasabb!

dekor

A dekoráció az egyik legfontosabb tényező egy eseményen mivel a résztvevők első benyomását nagyon befolyásolja. Kínálatunkban szerepel lufi és virág dekoráció, jégszobor vagy nyomdai úton előállított dekoráció. Ezenkívül nem szabad elfelejteni, hogy egy jól megválasztott rendezvényhelyszín is rengeteget  számít.

Cégünk mindig is nagy hangsúlyt fektet a megjelenésre és a minőségre, ezért csak is a legmodernebb hangtechnikát és fénytechn
ikát
alkalmazzuk rendezvényeinken. Ha különleges rendezvényre vágyik, akkor annak az egyik legjobb módszere a i látványelemek, amelyek maradandó élményt nyújtanak mindenki számára.
Emellett biztosítani tudunk a rendezvények lebonyolításához szükségek eszközöket, mint például kiváló sátrakat, bútorokat, szőnyegeket, kordonokat, színpadokat, URH eszközöket.

A karaoke és a jelfénytechnikamezkészítés szolgáltatásaink, nagyban hozzásegítik a résztvevőket az önfeledt szórakozáshoz. Jelmezeknél vállaljuk az állatfigurák, növények, klasszikus női és férfi jelmezek,
revüjelmezek és korhű ruhák elkészítését egyaránt. A karaoke mikrofon mögött pedig mindenki egy kicsit sztárnak érezheti magát, ami garantáltan maradandó élmény marad.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi minden típusú rendezvényhez megtaláljuk a megfelelő helyszínt, dekorációt, hang és fénytechnikát valamint az egyéb kiegészítő szolgáltatásokat!