(Magyar) Csapatépítő tréningek

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Cégünk szervez külföldi és belföldi csapatépítő programokat is. Legyen szó élményekről, kikapcsolódásról vagy tanulásról, az alábbi
csapatépítők között minden cégvezető megtalálja a megfelelőt munkatársainak.

Belföldi csapatépítésnél számos különböző programmal szolgálunk, ami segít összekovácsolni a csapatot miközben a hangulat nagyszerű.

Választhat
ó például a túlélő nap, ahol paintball vagy airsoft program, Amazon nap, amit olyan nőknek ajánlunk, akikben dúl a versenyszellem vagy Vizes nap ahol választható vadvízi kirándulás, vitorlázás, vagy csúszdapark látogatás. A gasztronómia szerelmeseinek is biztosítunk programokat, vagy ha csak bulizni szeretnének a munkatársakkal, akkor ajánljuk a Retro estet különleges cateringgel és karaoke-val.

Vállalunk külföldi csapatépítést, ahol a jó kedv szintén garantált. Néhány lehetséges úti cél: Prágai sörözéssel összekötött városnézés különféle feladatokkal, Erdély természeti és kulturális örökségeinek felfedezése vagy Horvát tengerparti kiruccanás strand foci vagy kézilabda bajnoksággal összekötve.

 

További programokért és részletes leírásokért kattintson: http://www.goldlemon.hu/ceges-rendezveny-csapatepites/
Cégünk ezeken kívül vállal különféle vállalati tréningeket, amik segítik a cégek működését, és a munkatársakat összekovácsolja.
Tréningeinkért kattintson: http://www.goldonlinemarketing.hu/vallalati-trening/