(Magyar) Suzy és Tekergő

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

2006 intercom Susy Çs Tekergã 086

 

Suzy és a Tekergő DVD megjelenésének alkalmából egy egész napos rendezvény várta a kicsiket és a nagyokat egyaránt két helyszínen. 

Walt Disney egyik legbájosabb és legszeretetreméltóbb rajzfilmjének hősei kutyák. Tekergő, a jó kedvű kóbor eb, valamint az elkényeztetett Susy. Bár kutyavilágok választják el őket egymástól, szerelemük szép lassan beteljesedik.

A rendezvény a FeHoVa kiállítás alatt zajlott két pavilonban is. Az egyik helyszínen egész idő alatt kézműves programok zajlottak, ahol az érdeklődők kutyafigurákat színezhettek, vagy pamutból varrhattak, sőt még lufiból is elkészíthették a saját kis kutyáikat. Ezenkívül kis kedvenceiknek kézzel készített nyakörv emblémákat is csinálhattak.

2006 intercom Susy Çs Tekergã 122

A másik pavilonban színpadi programok várták a látogatókat. Görkorcsolyás ebek parádéztak, a Rainbow Team a filmzenére táncolt és hazai hírességek mutatták be kedvenceiket. Elhozta a kutyáját Falusi Mariann, Judy, Somló Tamás, Keresztes Ildikó és Demjén Ferenc. A sztárok bemutatták a kutyájukat egy vetítés segítségével, amit a rendezvény megelőzően állítottunk össze.

A rendezvény fénypontjaként mutatták be elsőnek a filmet új sztereo hangokkal és a felújított filmkockákkal.

Cégünk foglalkozik gyerek programokkal,családi napokkal és céges rendezvényekkel is!