Állásajánlat

ujhirdetes


animator


Animátort keresünk!

 

Nappali tagozatos diák vagy? Szívesen dolgoznál animátorként egy vidám, összetartó csapatban nyáron vagy hétvégente rendezvényeken és szálláshelyeken? Könnyen és jól kommunikálsz mindenkivel a legapróbbaktól a legidősebbekig? Beszélsz angolul és/vagy németül? Rendelkezel esetleg már ezen a területen tapasztalattal?  

gyerek_out

Ha igen, jelentkezz hozzánk animátornak!  

Az alábbi 3 kérdésre adott válaszaid és az esetleges korábbi tapasztalataidat is kifejtő fényképes önéletrajzod  küldd el számunkra a showanimacio@showanimacio.hu email címre, a levél tárgya legyen az, hogy  “Új animátor csapattag”!

  • Mi az ami miatt szerinted Te igazán jó animátor lennél? 
  • Mi életed legnagyobb sikere és legnagyobb kudarca? Mit tanultál ezekből? 
  • Milyen játékot játszanál 10 kisgyerekkel, ha csak egy ugráló köteled, egy gumikacsád és egy homokozó vödröd volna kéznél? 

 

vizi_out

 


 

Facebook kezelői gyakornoki lehetőség

Minden nap órákat lógsz a Facebook-on? Mit szólnál, ha ezen hobbidat a munkád során használhatnád? Cégünk Facebook oldalainak frissítésére keresünk lelkes önkéntes diákokat, akik besegítenek Facebook kampányokban, posztolásban, képszerkesztésben. Feladatodat otthonról végezheted https://apothekeschweizer.de/. Amennyiben nyitott vagy arra, hogy szakmai tapasztalatokat gyűjts, és szeretnél egy dinamikus csapat külső tagja lenni, várjuk fényképes önéletrajzodat, Facebook oldalak linkjeit, amit már korábban kezeltél, az allas@goldlemon.hu címre! Az e-mail tárgyában kérjük megadni a pozíció megnevezését.


Gyakornoki lehetőség

Érdekel a rendezvényszervezés és a marketing világa? Akkor nálunk van a helyed! Gyakornoki időd alatt betekintést nyerhetsz a rendezvényszervezés minden területébe, az online és az offline marketing kampányok  tervezésében és lebonyolításába, a Facebook és a közösségi média területébe. Ha úgy érzed, ez mind érdekel, akkor jelentkezz!Amit kínálunk, az családias légkör, szép irodai környezet a X. Kerületben, iskolai elfoglaltságokhoz igazodó munkaidő, azonnali kezdéssel!. Fényképes magyar önéletrajzodat várjuk az allas@goldlemon.hu címre. Érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok jelentkezését várjuk. Az email tárgyában kérjük megadni a pozíció megnevezését.