Csapatépítő tréningek

Cégünk szervez külföldi és belföldi csapatépítő programokat is. Legyen szó élményekről, kikapcsolódásról vagy tanulásról, az alábbi
csapatépítők között minden cégvezető megtalálja a megfelelőt munkatársainak.

Belföldi csapatépítésnél számos különböző programmal szolgálunk, ami segít összekovácsolni a csapatot miközben a hangulat nagyszerű.

Választhat
ó például a túlélő nap, ahol paintball vagy airsoft program, Amazon nap, amit olyan nőknek ajánlunk, akikben dúl a versenyszellem vagy Vizes nap ahol választható vadvízi kirándulás, vitorlázás, vagy csúszdapark látogatás. A gasztronómia szerelmeseinek is biztosítunk programokat, vagy ha csak bulizni szeretnének a munkatársakkal, akkor ajánljuk a Retro estet különleges cateringgel és karaoke-val.

Vállalunk külföldi csapatépítést, ahol a jó kedv szintén garantált. Néhány lehetséges úti cél: Prágai sörözéssel összekötött városnézés különféle feladatokkal, Erdély természeti és kulturális örökségeinek felfedezése vagy Horvát tengerparti kiruccanás strand foci vagy kézilabda bajnoksággal összekötve.

 

További programokért és részletes leírásokért kattintson: http://www.goldlemon.hu/ceges-rendezveny-csapatepites/
Cégünk ezeken kívül vállal különféle vállalati tréningeket, amik segítik a cégek működését, és a munkatársakat összekovácsolja.
Tréningeinkért kattintson: http://www.goldonlinemarketing.hu/vallalati-trening/