Suzy és Tekergő

2006 intercom Susy Çs Tekergã 086

 

Suzy és a Tekergő DVD megjelenésének alkalmából egy egész napos rendezvény várta a kicsiket és a nagyokat egyaránt két helyszínen. 

Walt Disney egyik legbájosabb és legszeretetreméltóbb rajzfilmjének hősei kutyák. Tekergő, a jó kedvű kóbor eb, valamint az elkényeztetett Susy. Bár kutyavilágok választják el őket egymástól, szerelemük szép lassan beteljesedik.

A rendezvény a FeHoVa kiállítás alatt zajlott két pavilonban is. Az egyik helyszínen egész idő alatt kézműves programok zajlottak, ahol az érdeklődők kutyafigurákat színezhettek, vagy pamutból varrhattak, sőt még lufiból is elkészíthették a saját kis kutyáikat. Ezenkívül kis kedvenceiknek kézzel készített nyakörv emblémákat is csinálhattak.

2006 intercom Susy Çs Tekergã 122

A másik pavilonban színpadi programok várták a látogatókat. Görkorcsolyás ebek parádéztak, a Rainbow Team a filmzenére táncolt és hazai hírességek mutatták be kedvenceiket. Elhozta a kutyáját Falusi Mariann, Judy, Somló Tamás, Keresztes Ildikó és Demjén Ferenc. A sztárok bemutatták a kutyájukat egy vetítés segítségével, amit a rendezvény megelőzően állítottunk össze.

A rendezvény fénypontjaként mutatták be elsőnek a filmet új sztereo hangokkal és a felújított filmkockákkal.

Cégünk foglalkozik gyerek programokkal,családi napokkal és céges rendezvényekkel is!